Zásady ochrany osobních údajů

Staráme se o vaše bezpečí nejen na horách, ale taky online. Vaše osobní údaje jsou nám svaté a nebereme tuhle věc na lehkou váhu. Osobní údaje, které získáváme během návštěvy webových stránek demoteam.cz zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

Máte právo na informace

Na požádání vám napíšeme, zda a jaké osobní údaje o vás máme zaznamenané. Pokud by se stalo, že navzdory všem našim snahám o správnost údajů a aktuálnost o vás uchováváme nesprávné informace, dejte vědět a hned je opravíme.
Otázky ohledně zpracování vašich osobních údajů můžete posílat na info@demoteam.cz

 

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Jakmile navštívíte stránky demoteam.cz, zaznamenají naše servery standardním způsobem:
  • IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb
  • webovou stránku, ze které nás navštívíte
  • podstránky, které u nás navštívíte
  • datum a délku návštěvy
Osobní údaje zaznamenáváme, jen když nám je poskytnete z vlastní vůle. Například, když pošlete přihlášku na akci/produkt, zaregistrujete se jako člen, vyplníte žádost o nezávaznou konzultaci nebo nás kontaktujete pomocí kontaktního formuláře.

 

Bezpečnost

Dbáme na veškerá technická, organizační a bezpečnostní opatření, abychom chránili u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení nebo zásahu nepovolaných osob.

 

Použití a postoupení osobních údajů

Vaše osobní údaje využíváme pro technickou správu webových stránek demoteam.cz, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se našich služeb a marketingové účely. A vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.
Postoupení vašich osobních údajů státním zařízením a úřadům je možné jen a pouze v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci jsou z naší strany vázáni naprostou diskrétností.

 

Možnost odhlášení

Vaše údaje používáme k tomu, abychom vám mohli potvrdit vaši přihlášku na akci, poskytnout vám informace nezbytné pro absolvování akce, zajistit odpovídající vybavení a abychom na vás měli kontakt pro případ potíží. Na e-mailové adrese vás budeme informovat o dalších super trénincích, workshopech a akcích, případně vám pošleme rady a tipy, které se vám mohou hodit. 
Účast je samozřejmě dobrovolná. Pokud s výše uvedeným nesouhlasíte, kdykoliv nám dejte vědět a my vaše údaje podle toho zablokujeme.
V případě newsletterů se z odběru e-mailů můžete kdykoliv jednoduše odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz uvedený v patičce každého e-mailu.

 

Cookies

Na webu demoteam.cz používáme cookies k tomu, abychom mohli sledovat vaše preference a podle toho připravili stránky tak, abyste snadno a rychle zjistili všechny informace, které hledáte a které byste měli před účastí na akci vědět.
Cookies jsou malé soubory, které se ukládají na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a vysoké míře uživatelského komfortu webových stránek. Cookies se mohou využívat taky ke zjištění, zda jste už ze svého počítače naše stránky někdy navštívili. Identifikují se pouze cookies na vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zavazujeme se plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních údajů, které máme zajištěné proti neautorizovanému přístupu a chráněné proti zneužití. Údaje, které vyplňujete v přihlášce jsou nezbytné, abychom vám mohli poskytnout veškeré informace, které k absolvování tréninku/akce potřebujete a vše připravit co nejlépe k vaší spokojenosti. Při registraci k odběru e-mailů jsou vaše údaje nezbytné k tomu, abychom vám e-maily mohli správně doručit.
Vaše osobní údaje ukládáme v zabezpečné databázi a rozhodně je neposkytujeme třetím stranám.

 

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu:

Vyplněním webového formuláře souhlasíte se zařazením všech vyplněných osobních údajů do databáze ProDemoteam.cz s.r.o., 
Špindlerův Mlýn 297, 543 51, Špindlerův Mlýn, IČ: 09485805, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro řádné plnění objednávek, marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

 

Prostě a jednoduše, na vaše osobní údaje dohlédneme. Slibujeme!
 
Váš Demoteam.cz
© 2022 ProDemoteam.cz s.r.o.